Kosmetologipalvelut

Kasvohieronta 40€

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Tässä rentouttavassa hoidossa hierotaan kasvojen ja dekoltee alueen lihaksia sekä myös niska-hartiaseudun alueita.

Timanttihionta 65 €

Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen ihosta tulee kirkkaampi ja sileämpi. Voidaan yhdistää myös kasvohoitoon + 20€ 

Kasvohoito 70€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti. 

Aromaterapia 75€

Tämä hoito on tarkoitettu kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Tämä on hemmottelua isolla H:lla. Kun koko keho rentoutuu kaikki sen toiminnot tehostuvat ja vaivat helpottavat.

Hoidossa viedään ihanan tuoksuista Eve Taylorin öljysekoitusta lempeällä hieronnalla koko keholle, päästä varpaisiin. Tällä öljysekoituksella on rentouttava vaikutus.
Tämä hoito ei sovellu raskaana oleville eikä hajuyliherkille!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€/

 *kasvohoidon  yhteydessä 20€

*Jalkahoidon yhteydessä 25€

 

Kulmien värjäys ja muotoilu 18€ /

*Kasvohoidon  hoidon yhteydessä 10€

*Jalkahoidon yhteydessä 15€

 

Ripsien värjäys 18€ / 

*Kasvohoidon yhteydessä 10€

*Jalkahoidon yhteydessä 15€

Ihonpuhdistus 60€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti.

Kasvohoito timanttihionnalla 90€

Yhdistä kasvohoito ja timanttihionta. Tämä on täydellinen kokonaisvaltainen paketti. 

Sisältää kaiken mitä on kasvohoidossa, mutta kuorinnan sijasta tehdään timanttihionta.  Hoitolan suosituin kasvohoito-paketti

Jalkahoitajan palvelut

Perusjalkahoito 60€

Sisältää jalkojen tutkimisen sekä hoidontarpeen arvioinnin. Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, sekä omahoidon ohjaus. Kesto 45min- 1h

Kokonaisvaltainen jalkahoito 68€

Sisältää jalkojen tutkimuksen sekä hoidontarpeen arvioinnin. Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, hieronta ja kynsien lakkaus (+5€, omalla lakalla maksuton) sekä omahoidon ohjaus. Kesto 1h 15min- 1,5h

Podofix kynnenoikaisu

Helpottaa sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua

Jalkahoidon yhteydessä 30€ / kpl

Erillisenä hoitona 50€ / kpl

Perusjalkahoito kotikäyntinä 75€

Kotikäynnit Klaukkalan ja Lepsämän alueella. Tarkoitettu ikäihmisille sekä liikuntaesteisille. Hoitolaani on esteetön kulku, joten teen kotikäyntejä ainoastaan poikkeustapauksissa.

Pikajalkahoito 30€

Vaihtoehtoisesti esim känsän poisto tai kynsien hoito (leikkaus ja pieni siistintä) Huom! Tämä hoito ei sisällä kynsien ohennusta. 

Kesto noin 15min

Yksilölliset silikoniortoosit helpottamaan varpaiden asentovirheitä 20€ - 45€

Iskunvaimennuspohjalliset alkaen 30€

Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

30 min – 35 €

45 min – 45 €

60min – 53€

75 min – 60 €

90 min – 70 €

120 min – 100 €

 

Vyöhyketerapia palvelut

Koko kehon vyöhyketerapiahoito

Koko kehoon kohdistuva vyöhyketerapiahoito, jossa kehossa sijaitsevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja aktivoidaan painelemalla tai hieromalla.

60 min – 52 € (aikuiset ja yli 10v)

60 min – 45 € (vauvat ja alle 10v)

75 min – 65 € (aikuiset)

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Peclavus -jalkahoitotuotteet

Jalkahoidoissa käytetään luonnonmukaisia Peclavus -jalkahoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista aina ympäristöä vaalien. Erityisesti jalkojen hoitoon suunnitellut tuotteet sopivat herkimmällekin iholle, sillä ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja väriaineita. Tuotteilla on NATURE -sertifikaatti.

EKOPHARMA Helsinki

Kasvohoidoissa käytettävien EKOPHARMA -tuotteiden teho perustuu kotimaisten marjojen voimaan. Tuotteet ovat puhdasta, kotimaista  luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. EKOPHARMAn tuotteet soveltuvat hyvin herkimmällekin iholle!

Shopping Cart