Kosmetologipalvelut

Kasvohoito 75€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti. 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 35e

 *Hoitojen yhteydessä 25€

 Kulmien värjäys ja muotoilu 20€ 

*Hoitojen yhteydessä 15€

 Ripsien värjäys 20e

*Hoitojen yhteydessä 15e

Ihonpuhdistus 65€

Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen ihosta tulee kirkkaampi ja sileämpi. Voidaan yhdistää myös kasvohoitoon + 20€ 

Timanttihionta 70€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti.

Kasvohieronta 45€

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Tässä rentouttavassa hoidossa hierotaan kasvojen ja dekoltee alueen lihaksia sekä myös niska-hartiaseudun alueita.  Kasvohieronta sopii erinomaisesti myös lapsille.

Kasvohoito timanttihionnalla 95€

Yhdistä kasvohoito ja timanttihionta.

Tämä on täydellinen kokonaisvaltainen paketti. Sisältää kaiken mitä on kasvohoidossa, mutta kuorinnan sijasta tehdään timanttihionta. Hoitolan suosituin kasvohoito-paketti

 

 

Jalkahoitajan palvelut

Perusjalkahoito 65€

Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, sekä omahoidon ohjaus. Tämä hoito ei sisällä hierontaa. Kaikki tehdään mitä tarvitaan!

Kesto 45min- 1,15h

Kokonaisvaltainen jalkahoito 73€

Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, hieronta sekä omahoidon ohjaus. Kaikki tehdään mitä tarvitaan !

Kesto 1h 15min- 1,45h

Tähän hoitoon voit valita lakkaus +10e ( lakan saa mukaan) muista valita lakkaus myös nettiajanvarauksesta, niin saamme ajan riittämään !

Podofix kynnenoikaisu

Helpottaa sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua

Jalkahoidon yhteydessä 30€ / kpl

Erillisenä hoitona 50€ / kpl

Pikajalkahoito 35€

Vaihtoehtoisesti esim känsän poisto tai kynsien hoito (leikkaus ja pieni siistintä) Huom! Tämä hoito ei sisällä kynsien ohennusta. 

Kesto noin 15min

Yksilölliset silikoniortoosit helpottamaan varpaiden asentovirheitä 20€ - 45€

Iskunvaimennuspohjalliset alkaen 30€

Vyöhyketerapia palvelut

Koko kehon vyöhyketerapiahoito

Koko kehoon kohdistuva vyöhyketerapiahoito, jossa kehossa sijaitsevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja aktivoidaan painelemalla tai hieromalla.

60 min – 52 € (aikuiset ja yli 10v)

60 min – 45 € (vauvat ja alle 10v)

75 min – 65 € (aikuiset)

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Peclavus -jalkahoitotuotteet

Jalkahoidoissa käytetään luonnonmukaisia Peclavus -jalkahoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista aina ympäristöä vaalien. Erityisesti jalkojen hoitoon suunnitellut tuotteet sopivat herkimmällekin iholle, sillä ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja väriaineita. Tuotteilla on NATURE -sertifikaatti.

EKOPHARMA Helsinki

Kasvohoidoissa käytettävien EKOPHARMA -tuotteiden teho perustuu kotimaisten marjojen voimaan. Tuotteet ovat puhdasta, kotimaista  luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. EKOPHARMAn tuotteet soveltuvat hyvin herkimmällekin iholle!

Shopping Cart