Kosmetologipalvelut

Kasvohieronta 40€

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Tässä rentouttavassa hoidossa hierotaan kasvojen ja dekoltee alueen lihaksia sekä myös niska-hartiaseudun alueita.

Timanttihionta 65 €

Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen ihosta tulee kirkkaampi ja sileämpi. Voidaan yhdistää myös kasvohoitoon + 20€ €

Kasvohoito 70€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti. 

Ihonpuhdistus 60€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion. 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€

(Hoidon yhteydessä 20€)

Yksittäin 18€

(Hoidon yhteydessä 10€)

Jalkahoitajan palvelut


Perusjalkahoito 60€

Sisältää jalkojen tutkimisen sekä hoidontarpeen arvioinnin. Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, sekä omahoidon ohjaus.

 Kesto n.45min- 1h

 

Kokonaisvaltainen jalkahoito 68€

Sisältää jalkojen tutkimuksen sekä hoidontarpeen arvioinnin. Kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poisto , hieronta ja kynsien lakkaus (+5€, omalla lakalla maksuton) sekä omahoidon ohjaus

kesto n.1h15mim- 1,5h

Pikajalkahoito 30€

Vaihtoehtoisesti esim känsän poisto tai kynsien hoito ( leikkaus ja pieni siistintä)Huom! Tämä hoito ei sisällä kynsien ohennusta. 

Kesto n. 15min

 

Perusjalkahoito  kotikäyntinä 75€

Kotikäynnit Klaukkalan ja Lepsämän alueella. Tarkoitettu ikäihmisille sekä liikuntaesteisille. Hoitolaani on esteetön kulku, joten teen kotikäyntejä ainoastaan poikkeustapauksissa.

 Podofix kynnenoikaisu Helpottaa sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua

Jalkahoidon yhteydessä 30€/kpl

Erillisenä hoitona 50€ / kpl

Yksilöllisesti valmistettavat silikoniortoosit varpaiden asentovirheitä helpottamaan.

20€-45€

Iskunvaimennuspohjalliset

alk 30€

Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

30 min – 35 €

45 min – 45 €

75 min – 60 €

90 min – 70 €

120 min – 100 €


Vyöhyketerapia palvelut

Koko kehon vyöhyketerapiahoito

Koko kehoon kohdistuva vyöhyketerapiahoito, jossa kehossa sijaitsevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja aktivoidaan painelemalla tai hieromalla.

60 min – 52 € (aikuiset ja yli 10v.)

60 min – 45 € (vauvat ja alle 10v.)

75 min – 65 € (aikuiset)

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Peclavus -jalkahoitotuotteet

Jalkahoidoissa käytetään luonnonmukaisia Peclavus -jalkahoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista aina ympäristöä vaalien. Erityisesti jalkojen hoitoon suunnitellut tuotteet sopivat herkimmällekin iholle, sillä ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja väriaineita. Tuotteilla on NATURE -sertifikaatti.

EKOPHARMA Helsinki

Kasvohoidoissa käytettävien EKOPHARMA -tuotteiden teho perustuu kotimaisten marjojen voimaan. Tuotteet ovat puhdasta, kotimaista  luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. EKOPHARMAn tuotteet soveltuvat hyvin herkimmällekin iholle!

Copyright © Hyvinvointipalvelut Diar • Toteuttanut Reetta Virtanen