Perusjalkahoito 69€

Jalkojen kylvetys , ongelmakohtien hoito, kynsien leikkaus sekä siistiminen, kynsinauhojen siistiminen. Tämä hoito ei sisällä hierontaa eikä lakkausta

Kesto 45min- 1,15h

Täydellinen jalkahoito 78€
Jalkojen kylvetys, ongelmakohtien hoito, kynsien leikkaus sekä siistiminen. Kynsinauhojen siistiminen, hieronta Jos haluat kynsien lakkauksen, varaa se lisäpalveluna

Kesto 1h 15min- 1,45h

Tähän hoitoon voit valita lakkauksen+10e ( lakan saa mukaan) muista valita lakkaus lisäpalveluna , niin saamme ajan riittämään !

Podofix kynnenoikaisu

Helpottaa sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua. Muutaman kerran uusimisella saattaa poistaa ongelman pysyvästi.

Jalkahoidon yhteydessä 30€ / kpl

Erillisenä hoitona 50€ / kpl

Pikajalkahoito 37€

Vaihtoehtoisesti esim känsän poisto tai kynsien hoito (leikkaus ja pieni siistintä) Huom! Tämä hoito ei sisällä kynsien ohennusta eikä useita osa-alueita. 

Kesto noin 15-30min

Iskunvaimennuspohjalliset alkaen 30€

Kosmetologipalvelut

Kasvohoito 79€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaisesti. 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 37e

 *Hoitojen yhteydessä 27€

 Kulmien värjäys ja muotoilu 25€ 

*Hoitojen yhteydessä 17€

 Ripsien värjäys 25e

*Hoitojen yhteydessä 17e

Mekaaninen Ihonpuhdistus 65€

Käsin tehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.

Timanttihionta 74€

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.

Kasvohieronta 49€

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Tässä rentouttavassa hoidossa hierotaan kasvojen ja dekoltee alueen lihaksia sekä myös niska-hartiaseudun alueita.  Kasvohieronta sopii erinomaisesti myös lapsille.

Kasvohoito timanttihionnalla 99€

Yhdistä kasvohoito ja timanttihionta.

Tämä on täydellinen kokonaisvaltainen paketti. Sisältää kaiken mitä on kasvohoidossa, mutta kuorinnan sijasta tehdään timanttihionta. Hoitolan suosituin kasvohoito-paketti

 

 


SENSOVALMENNUS


HInnat toistaiseksi tutustumishintaan !

Sensovalmennuksen tutustumiskäynti 30min, 30€ ( hinta hyvitetään mahdollisesta 90min alkukartoituskäynnistä

Tutustumiskäynnillä tehdään kevyt hermostokartoitus, joka antaa tietoa hermostosi tilasta ja siitä olisiko syytä kartoittaa hermostosi turhat liikemallit tarkemmin. Hermostoon on saattanut jäädä turhia liikemalleja esimerkiksi fyysisten tai henkisten traumojen, kuten tapaturmien, leikkausten ja pitkäaikaisen stressin jäljiltä. Hoidot perustuvat toiminnallisen neurotieteen sensomotoriseen metodiin.

 

Hermoston turhat liikemallit voivat aiheuttaa mm.

- stressiherkkyyttä ja palautumisen haasteita

- ahdistusta ja masennusta

- kehon kiputiloja ja kireyksiä

- levottomuutta ja keskittymisvaikeuksia

- tasapainon haasteita

 

Sensovalmennuksen alkukartoitus, 90min, 90€ (norm 120 €)

Alkukartoitukseen kuuluu lyhyt haastattelu ja kattava hermostotestaus, jolla selvitetään, miten juuri sinun hermostosi toimii. Oman hermostosi tuntemus auttaa sinua tuntemaan omat vahvuutesi ja luontaiset vaikuttimesi.

Käynnillä kartoitetaan myös hermoston mahdolliset turhat liikemallit. Hermostoon on saattanut jäädä turhia liikemalleja esimerkiksi fyysisten tai henkisten traumojen, kuten tapaturmien, leikkausten ja pitkäaikaisen stressin jäljiltä. Vastaanotolla hoidetaan hermoston epätasapainotilaa, jotta aivosi voivat toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös helpot, sinun hermostoasi tasapainottavat kotiharjoitteet, jotka tehostavat vastaanotolla saamiasi hoitoja. Hoidot perustuvat toiminnallisen neurotieteen sensomotoriseen metodiin.

 

Hermoston turhat liikemallit voivat aiheuttaa mm.

- stressiherkkyyttä ja palautumisen haasteita

- ahdistusta ja masennusta

- kehon kiputiloja ja kireyksiä

- levottomuutta ja keskittymisvaikeuksia

- tasapainon haasteita

 

Käynti päätetään hermostoa rauhoittavaan rentoutushoitoon.

 

Sensovalmennuksen jatkokäynti, 60min, 55€, (norm. 80€)

Käynnillä kartoitetaan hermoston tasapainottamisen edistymistä, tehdään hoito ja harjoitusliikkeitä, ja valitaan uudet kotiharjoitteet.

Käynti päätetään hermostoa rauhoittavaan rentoutushoitoon.

 

Sensocoaching, 60min, 55€ (norm. 87€)

Hermosto toimii viestinviejänä aistien, aivojen ja lihasten välillä. Hermoston ja kehon fyysisen toiminnasta voidaan kartoittaa myös muiden aivotoimintojen vahvuutesi ja luontaiset tapasi toimia. Saamaasi itsetuntemusta voidaan käyttää esimerkiksi urasuunnittelussa, liikuntamotivaation löytämiseen tai arjen toimintakyvyn ja jaksamisen kehittämisessä.

Varaa tämä käynti, kun haluat oppia tuntemaan oman mielesi vahvuudet ja käyttämään aivojesi potentiaalia apuna arjessa ja työelämässä.

 

Käynti päätetään hermostoa rauhoittavaan rentoutushoitoon.

 

Vyöhyketerapia palvelut

Koko kehon vyöhyketerapiahoito

Koko kehoon kohdistuva vyöhyketerapiahoito, jossa kehossa sijaitsevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja aktivoidaan painelemalla tai hieromalla.

60 min – 52 € (aikuiset ja yli 10v)

60 min – 45 € (vauvat ja alle 10v)

75 min – 65 € (aikuiset)

 

 

_______________________________________________________________________________________________

Klassinen hieronta

 25min                     35€

50min                     55€
75min.                   70€
110min                  90€

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Peclavus -jalkahoitotuotteet

Jalkahoidoissa käytetään luonnonmukaisia Peclavus -jalkahoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista aina ympäristöä vaalien. Erityisesti jalkojen hoitoon suunnitellut tuotteet sopivat herkimmällekin iholle, sillä ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja väriaineita. Tuotteilla on NATURE -sertifikaatti.

EKOPHARMA Helsinki

Kasvohoidoissa käytettävien EKOPHARMA -tuotteiden teho perustuu kotimaisten marjojen voimaan. Tuotteet ovat puhdasta, kotimaista  luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. EKOPHARMAn tuotteet soveltuvat hyvin herkimmällekin iholle!